Йога с Кристиана и Стоян

Йога с Кристиана и Стоян

Един специален клас-Йога с Кристиана и Стоян
 
Заповядай на новите неделни йога класове в „ Оренда 111” с Кристиана и Стоян.
Всяка неделя ще се срещаме в 14:30 и ще бъдем заедно до 16:00 часа.
Нека това да бъде твоето време в края на седмицата, в което час и половина ще се потапяш в себе си, преоткривайки тялото, дъхът и съзнанието си.
Довери ни се и ни позволи да те водим по пътя към това изследване на твоите граници - физически и емоционални.
Това ще бъдат класове по класическа Хатха йога, но не се знае къде ще стигнем. 
Ще споделяме с теб всичко, което знаем и всичко, през което сме преминали. 
И както „Ха” означава слънце, а „тха” – Луна във всяка практика ще търсим баланса в себе си между активност и пасивност, ще активираме енергийте в тялото си и ще се учим как да се отпускаме съзнателно. Ще обикваме границите си и с обич към себе си ще ги преминаваме.
Всяка практика ще бъде комплекс от асани, дихателни упражнения, мантри и медитация, за да можем в нейния край да отваряме очи докоснали се до собствената си автентичност и освободили се от напрежението и страховете в нас.
Ще бъдем двама, за да ти бъдем по – полезни. Докато единият те води в преходите от асана към асана, от вдишване към издишване, другият от нас ще ти помага да осъзнаваш правилното изпълнение на всяка поза, за да можеш да изградиш своята стабилност в практиката си и тялото ти да е максимално защитено.
Двете срички „ха” и „тха” произнесени заедно означават силен, могъщ, което дава смисъла на усилието, необходимо, за да пречистим тялото си, да пречистим ума си......
Нека го направим заедно. Нека израстваме заедно.
Всяка неделя от 14:30 до 16:00 часа среща в Оренда с усмивка и готовност да излезем от зоната си на комфорт, за да разширим тази зона.
Цена на практика 12,00 лв.
За този клас няма да важат карти Multisport и Sodexo.
За записване 0877 880 220 и 0897 999 068