Лечебен кръг с кристали от Светлина

от дата : 2018-04-29Свързване с вътрешния лечител - Лечебен кръг от кристали

В света, в който всичко ни бомбандира с идеи за това кой и как знае най- добре какво трябва да правим- лекаря, банкера, специалиста, учителя...- едно от изконно важните неща е да върнем пълномощията на самите себе си. Да повярваме, че ние сме най-добрите лечители, учители, приятели на себе си! Че вътре в нас е този тих глас, който знае всичко и само трябва сме достатъчно тихи да го чуем. 
Особено, когато става дума за нашето собствено тяло. 
Кой по-добре го познава от нас самите? 
Кой живее в него, с него ежесекундно и може да различи и най- малкта температурна промяна или промяна в емоциите, които преживява? 
Кой, ако не ние самите ?
С помощтта на някои медитативни техники и Лечебният кръг от кристали , ние ще се впуснем в едно пътешествие на свързване и усещане на този вътрешен глас, наречен нашия лечител.
И ето как ще се случи това;
- Първо ще се свържем с проблем от настоящия ни живот- може да е свързна с физичски симтом или трудности в някоа област в живота ни и ще го поставим във фокуса на вниманието ни;
- Ще се впуснем в кратка водена медитация за свързване с вътрешния лечител и търсене на визия за причните и корените на проблема;
- Ще изберем интуитивно кристала от Лечебният кръг, който подкрепя най- много тази връзка и меко премахва пречките по пътя на свързване и внася в тялото и еферните ни тела подкрепа и лечение.
-----------------------------------
Водещата Елвира Бахуля през октомври месец 2015г. завърши тренинг- обучение за работа с Лечебния кръг и отогава дава индивидуални и групови сесии с него.По пътя на себепознанието и работа с енергията е пт 14 години.Работи като енергиен терапевт и също така дава индивидуални сесии с Шаманско енергийно лечение, Рейки, Регресии и друиги енергийни подходи. В продължение на 4 години е водила ежеседмично Ошо медитативни събития.

----------------
Дата: 29 април 2018
Час: 16:00 часа до 18:00ч
Място: София, център Оренда111, бул.Витоша 45, ет.1
Цена: 25 лева
За записване:0877880220 Назад